Καλώς ήρθες στο studdle.gr

Μια από τις όμορφες περιόδους στη ζωή ενός ανθρώπου είναι τα φοιτητικά του χρόνια. Είναι η εποχή που ενώ μεγαλώνεις, μένεις ακόμη παιδί: δεν έχεις υποχρεώσεις, παρά μόνο τα καθήκοντά σου στο πανεπιστήμιο, δεν έχεις (ακόμη) άγχος και αγωνία για τη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία, δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν για το πώς περνάς και τι κάνεις (ακόμη κι οι γονείς σου είναι ικανοποιημένοι με την εισαγωγή σου στο πανεπιστήμιο).

Αυτό που κάνεις είναι να περνάς καλά, να γνωρίζεις συνεχώς καινούριους φίλους, να αποκτάς νέες εμπειρίες και κυρίως να απολαμβάνεις την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά της φοιτητικής ζωής.

Το μόνο που πρέπει να έχεις κατά νου είναι ότι κάποια στιγμή (στο τέλος του ακαδημαϊκού εξαμήνου) καλό θα ήταν να συγκεντρώνεις λίγο τη σκέψη και τις… σημειώσεις σου, γιατί έχεις εξεταστική!

Με τη δύναμη της τεχνολογίας

Κι αν το διάβασμα μοιάζει “βουνό” και η συγκέντρωση των απαραίτητων σημειώσεων και βιβλιογραφιών μοιάζει ακατόρθωτη, καθόλου μην αγχώνεσαι. Αρκεί, να έχεις προετοιμαστεί σωστά. Και σ’ αυτό σε βοηθά η τεχνολογία, αλλά και το studdle.gr!

Στην εποχή μας, υπάρχουν εξαιρετικά χρήσιμες εφαρμογές για κινητά, τάμπλετ ή και υπολογιστές, που πραγματικά σώζουν καταστάσεις κι έχουν δημιουργηθεί για να καλύψουν τις δικές σου ανάγκες!

Στο studdle.gr θα βρεις αυτές που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς γρήγορα και απλά, μετά από κάθε μάθημα. Είτε ψάχνεις εφαρμογές για ηχογράφηση μαθημάτων, είτε αυτές που θα σου υπενθυμίζουν deadlines και πρόγραμμα μαθημάτων, το studdle.gr είναι εδώ για να σε καθοδηγήσει σωστά.

Αν πάλι επιζητάς περισσότερη οργάνωση για να είσαι απολύτως τυπικός και “έξυπνα” προετοιμασμένος για εξεταστικές και εργασίες, τότε υπάρχουν apps που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις ακόμη και τη σκέψη σου!

Κι επειδή ως φοιτητές… κινούμαστε πολύ, στο site θα βρεις επίσης έξυπνες εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν στις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη.

Καλωσήρθες στο studdle και καλή περιήγηση!